Fredman
Image default
Management

Black owned business ideas

 

Woon je in een zwarte gemeenschap en wil je geld verdienen? Zo JA, dan zijn hier de beste kleine zakelijke ideeën voor jonge mannen of vrouwen in zwarte gemeenschappen. Een zwarte of Afro-Amerikaanse gemeenschap is een gemeenschap waar de meerderheid van de mensen die er wonen Afro-Amerikanen zijn of zwarten van andere etniciteiten. Afro-Amerikaanse buurten of zwarte buurten zijn te vinden in vele steden in de verenigde staten.

 

Er zijn een behoorlijk aantal zwarte buurten in de Verenigde Staten, en van Chicago’s South Side en de aangrenzende South Suburbs wordt gezegd dat zij samen de grootste geografische overwegend zwarte regio in Amerika vormen. Een zwarte gemeenschap kan bestaan uit Afro-Amerikanen, maar ook zwarte migranten uit andere landen kunnen zich in deze gebieden vestigen.

 

Een zwarte gemeenschap wordt in de eerste plaats bewoond door mensen, en deze mensen hebben bijna dezelfde behoeften als ieder ander, ondanks raciale neigingen en huidskleur. Dit betekent dan ook dat een dergelijke gemeenschap dezelfde dingen nodig heeft om te kunnen functioneren als andere gemeenschappen. Maar zwarte mensen die in een gemeenschap wonen, hebben hun eigen eigenaardigheden en behoeften, en als zodanig zijn er bepaalde diensten die zij liever zelf afhandelen in plaats van iemand in te huren om dat te doen.

 

Als je in een zwarte gemeenschap woont en veel winst wilt maken met je bedrijf, dan moet je leren om deze gebieden te vermijden. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we bedrijfsideeën op een rijtje gezet die gegarandeerd zullen floreren in een zwarte gemeenschap en ervoor zorgen dat je snel quitte speelt.

 

Beste kleine bedrijfsideeën voor zwarte gemeenschappen

 

1. Restaurantbedrijf

Mensen moeten altijd eten, en het vervullen van een onvervulde vraag in de food and beverage sector is een veel voorkomende reden voor het starten van een food-based business. Of het nu gaat om het openen van een restaurant met een nieuwe keuken, of een start-up bedrijf bottelen en verkopen van een familie geheim – een nieuwe food business kan lucratief zijn.

 

Als je menu eenmaal perfect is, moet je nu bedenken hoe je het op de markt gaat brengen. Je moet overwegen of je een stenen en mortel winkel wilt beginnen, of je je maaltijden thuis wilt bereiden en online wilt verkopen, of dat je een voedselkar of vrachtwagen wilt krijgen. Als u weinig kapitaal hebt, kunt u misschien beter vanuit huis gaan koken en uw buurt bedienen.

 

3. Begin een pizzeria

Met 93% van de Amerikanen consumeren pizza ten minste een keer per maand, (zwarte gemeenschappen inclusief), is het geen verrassing dat pizza winkels zijn een van de meest populaire soorten restaurants. In feite is pizza uitgegroeid tot een aanvaardbare maaltijd voor mensen die geen tijd hebben om zelf maaltijden in elkaar te flansen.

 

Het openen van een pizzeria kan een grote investering zijn, vooral als je je goed hebt voorbereid. Als u zich afvraagt hoe u een pizzeria kunt openen, moet uw eerste prioriteit zijn om verrukkelijke recepten te bedenken en te beslissen welke soorten pizza u op uw menu wilt hebben.

 

Het lijkt erop dat zelfs kleine zwarte gemeenschappen kunnen een aantal pizza gewrichten te ondersteunen, dus locatie is misschien niet zo belangrijk als uw concept. Zeker, je wilt een plek met voldoende parkeergelegenheid en druk verkeer, maar als uw voedsel is beter dan die geserveerd door een eethuis in de straat, zullen de meeste klanten de moeite doen om terug te keren.

 

4. Start netwerk marketing bedrijf

Netwerkmarketing is een soort zakelijke mogelijkheid die erg populair is bij mensen die op zoek zijn naar parttime, flexibele bedrijven. Enkele van de bekendste bedrijven in Amerika, waaronder Avon, Mary Kay Cosmetics en Tupperware, vallen onder de netwerkmarketingparaplu.

 

Netwerk marketing programma’s zijn voorzien van een lage upfront investering-meestal slechts een paar honderd dollar voor de aankoop van een product sample kit-en de mogelijkheid om een productlijn direct te verkopen aan vrienden, familie en andere persoonlijke contacten.

 

U kunt zich in deze franchises inkopen en een eigen zaak beginnen. Het voordeel van een franchise is dat de marketing en branding al ontwikkeld zijn, wat betekent dat er al merkbekendheid is bij potentiële klanten. Het enige wat overblijft is het betalen van de vergoeding om in de franchise te kopen en het vinden van een lokale markt om het product of de dienst te venten.

 

5. Gespecialiseerde Consulting

Consultants die zich positioneren door bedrijven een gespecialiseerde dienst aan te bieden, zoals grafisch ontwerp, projectmanagement of human resource management, kunnen een niche voor zichzelf creëren als gespecialiseerde ondernemer. Dit is geweldig voor mensen die in zwarte gemeenschappen wonen en een bepaald niveau van managementervaring hebben.

 

De opstartkosten kunnen minimaal zijn, omdat het kan worden opgestart als een parttime onderneming aan huis. En, er is een groot groeipotentieel. Mensen die gespecialiseerd zijn in de gezondheidszorg en kinderopvang kunnen hun diensten ook vertalen naar consultancy, gericht op individuen of organisaties.

 

6. Huishoudelijke business

Omdat veel mensen die in zwarte gemeenschappen wonen het altijd druk hebben, en sommigen meer dan één baan hebben, kan het zijn dat ze niet genoeg tijd hebben om voor hun schoonmaakbehoeften te zorgen. Dit is een bedrijf dat u kunt beginnen met een minimaal kapitaal en nog steeds veel rendement op de investering te maken.

 

“Advertenties”

 

Wat je nodig hebt om te beginnen kan omvatten; huishoudelijke reinigingsmiddelen, mop, bezem, stofzuiger, handdoeken, emmer, visitekaartjes, enz. U kunt deze business runnen vanuit uw huis en u hoeft alleen maar een auto te hebben om uw schoonmaakspullen rond te brengen. Dit bedrijf heeft uitbreidingsmogelijkheden en u kunt in korte tijd andere schoonmakers aantrekken.

 

7. Start een haar vlecht bedrijf

Zwarte vrouwen hebben van nature dik haar met strakke krullen. Vanwege de samenstelling van hun haar, dragen veel zwarte vrouwen het liever in vlechten. Vlechten is het proces waarbij drie of meer strengen haar samengevlochten worden. Haarvlechten is een kunst, en de stijlen van vlechten variëren van box vlechten tot micros en cornrows.

 

Er is veel talent en vaardigheid voor nodig om haar te vlechten, maar om als professional geld te verdienen met je werk, moet je de richtlijnen voor cosmetologie van je staat volgen. Dergelijke voorschriften zijn er om haarvlechters op te leiden en de veiligheid van hun klanten te garanderen. Dit is een ander goed bedrijf dat geen gebrek aan klanten zou hebben wanneer het in een zwarte gemeenschap wordt gestart.

 

8. Produceer haar relaxers

Haar relaxers zijn middelen die gebruikt worden om de textuur en de kwaliteit van het haar te ontspannen of te verzachten, op te frissen. Omdat zwarte vrouwen strakke krullen hebben, geven veel van hen er de voorkeur aan het haar te ontspannen zodat het gemakkelijk kan worden beheerd. Hoewel haarontspanners en haarbehandelingen bedoeld zijn om te worden uitgevoerd door een professionele of bekwame stylist, hebben dames de kunst onder de knie om het op zichzelf of hun vriendinnen toe te passen. Dit betekent dat mensen geen salons hoeven te bezoeken om dit product te gebruiken.

 

Er zijn tegenwoordig heel wat merken haarrelaxer op de markt, maar er is nog ruimte, want de markt is nog niet verzadigd. Omdat veel mensen overschakelen op biologische producten, kunt u biologische relaxers produceren om een niche voor uw bedrijf te creëren. De business kan zeer lucratief zijn omdat 98 procent van de dames in de wereld gebruik maken van het ene merk haar relaxer naar het andere.

 

9. Tuinieren of landschapsarchitectuur bedrijf

Een ander bedrijf dat je kunt beginnen in een zwarte gemeenschap is tuinieren en landschapsarchitectuur. Veel jonge mensen zijn hun zakenleven begonnen door gras te maaien voor hun buren en daarvoor een vergoeding te vragen. U kunt dit ook doen, maar op een serieuzer niveau. U kunt gazonverplaatsing, tuinieren en algemene landschapsarchitectuur aanbieden. Om deze business te beginnen, moet u een maaier, edger, blazer, hark, schop, tondeuse, visitekaartjes, enz. U kunt grote huizen en kantoren lokaliseren en uw diensten aan hen aanbieden.

 

 10. Mobiele maaltijdservice

Met een lunchpauze van een half uur hebben werknemers bij veel bedrijven weinig tijd om het werk te verlaten en lunch te bestellen. Het verstrekken van een menu voor de lunch levering kan nuttig zijn voor deze mensen en zorgen voor een goede bron van inkomsten voor je. Wat u in wezen moet doen, is de bestelling doorgeven, ze ophalen en bezorgen; tegen betaling natuurlijk. Het leveren van 15 lunches aan één bedrijf tegen $3 tot $5 winst per stuk kan snel oplopen. U kunt deze dienst een beetje verder door het verkrijgen van een kar waar u kunt verkopen deze maaltijden uit, of u kunt zelfs een eenvoudige hot dog kar bedienen.

 

11. Bezorgservice

Dit is een ander bedrijf dat zou recht in je straatje in een zwarte gemeenschap. Om te beginnen, moet je uitkijken naar lokale bedrijven die meestal dingen te leveren aan hun klanten en bieden om de routes te lopen voor hen. Of het nu gaat om papieren documenten, loonlijsten, voedsel, of andere items, kan de levering diensten zijn een stabiele en winstgevende business. Om met deze business te beginnen, heb je een mobiele machine nodig, zoals een auto, scooter of fiets. Als u een auto of een motorfiets gebruikt, moet u de nodige vergunningen krijgen voordat u begint.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/auto-taxeren/ouder-dan-10-jaar/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/