Fredman
Finance

100 euro lenen zonder BKR toetsing

Heeft u een klein tekort aan het einde van de maand? Dan is een voorschotje zonder BKR toetsing een goed idee! 100 euro kunt u eenvoudig zonder BKR toetsing lenen waardoor u niet in de problemen raakt met het BKR of Bureau Krediet Registratie. In dit artikel bekijken we de methoden waarop u 100 euro kunt lenen zonder een BKR toetsing.

Minileningen of minikrediet

Tegenwoordig is de minilening hip. Bij deze aanbieders is het mogelijk om een bedrag tot enkele honderden euro’s te lenen tegen een redelijk interestpercentage. Hierbij is de looptijd van de lening vaak kort waardoor een vergelijkbaar krediet echt bedoeld is voor het opvangen van kleine tekorten en voor het doen van kleine uitgaven.

Een groot voordeel van de minilening is het feit dat er geen toetsing plaatsvindt. Hierdoor kost het aanvragen van een vergelijkbare lening slechts enkele minuten waardoor het geld lekker snel op de rekening staat. Lees overigens wel goed de voorwaarden door: bij veel minikredieten betaald u een hoge boete wanneer u te laat bent met terugbetalen, en in zo’n geval maakt het niet meer uit of u wel of geen BKR toetsing heeft.

Voorwaarden

Ook een minilening heeft de nodige voorwaarden. Zo is er vaak een minimumleeftijd van 21 jaar en een maximum bedrag dat geleend kan worden. Voor een nog flexibeler krediet kunt u gebruik maken van het rekenincourantkrediet van uw bank, het interestpercentage op dit krediet ligt echter veel hoger en u heeft wel het risico op een negatieve BKR toetsing.

https://snelgeldlenenbinnen10minuten.wordpress.com/2011/03/28/100-euro-lenen-en-op-10-minuten-op-je-rekening-geen-probleem/