Fredman
Image default
Kids

Met een leuk gepimpte fiets naar school

De schoolvakantie is voorbij en de kinderen moeten weer naar school. Aangezien de meeste kinderen in Nederland op de fiets naar school gaan, willen ze natuurlijk wel een geschikte fiets hebben. Wat is een geschikte fiets? Nou een fiets met toeters en bellen. Hoe meer fietsaccessoires hoe leuker!

Een kinderfietstas brengt uitkomst

Een kinderfietstas op de kinderfiets is eigenlijk wel een must om te hebben. Het is namelijk niet veilig om je kind te laten fietsen met het schooltasje aan het stuur. Een kinderfietstas en voor de wat grotere kinderen een grote fietstas brengt uitkomst. Zorg voor een stevige tas, het liefst een dubbele, zodat ook niet alle gewicht aan 1 kant geplaatst kan worden. In die fietstassen kunnen dan het schooltasje met lunch en aan de andere kant kan dan bijvoorbeeld de gymtas. Of sporttas als je kind vanuit school direct gaat sporten.

De fietstbel is ook belangrijk

Wat ook heel belangrijk is op een fiets en zelfs verplicht… De fietsbel. Iedere fietser hoort een bel op de fiets te hebben. Die is niet alleen voor mensen die iedereen willen inhalen maar ook om de andere gebruikers van het wegverkeer te alarmeren als er bijvoorbeeld een bijna botsing plaatsvind. Voor kinderen zijn er hele leuke kinderfietsbellen te koop. Die doen wat ze moeten doen: Heel hard bellen! Maar zijn daarnaast ook gewoon heel leuk, stoer of juist schattig. Zo heb je voor meisjes een roze fietsbelletje met spiegeltje en een fietsbel waarbij een vogeltje in een boomstam pikt en dat het bellende geluid geeft. En voor jongens een fietsbel in de vorm van een voetbal of basketbal. Ook de bel met compas is erg leuk en is niet alleen geschikt voor kinderen. De bel geeft heel nauwkeurig weer waar het oosten, zuiden, noorden en westen zit. De grotere dingdong bellen zijn ook leuk voor kinderen. Maar niet voor de allerkleinsten. Je moet deze bel namelijk best wel met een stevige hand bedienen. Niet elk kindje kan dit.

 

De finishing touch van die gepimpte fiets

De finishing touch van de gepimpte fiets bestaat uit een leuke fietsslinger. Jongens zijn hier waarschijnlijk niet van gediend, maar meisjes des te meer. Pas de kleur van de bloemenslinger aan aan de kleuren van de fiets. OF zorg dat alle fietsaccessoires die je koopt in dezelfde kleur zijn, dat kleurt leuk op je fiets en geeft ook weer wat extra cache. Al die leuke spullen voor je fiets kun je kopen bij een Nederlandse webshop genaamd: Pimpjefiets.nl. Zij verzenden hun artikelen naar adressen in Nederland, Belgie en Duitsland. Ook kun je de artikelen afhalen en zodoende op de verzendkosten besparen. Vraag of je familie eventueel ook nog fietsaccessoires nodig hebben. Koop je namelijk voor een bepaald bedrag aan fietsspulletjes? Dan betaal je helemaal geen verzendkosten want die neemt de webwinkel dan voor zijn rekening. Zo ben je zelf natuurlijk het goedkoopste uit.