Fredman
Image default
Business

Betonplaten en stapelblokken kopen met snelle en voordelige levering

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan voorzien van deskundig advies en een nauwkeurige levering van betonplaten en -blokken, dan hebt u met Van Ooijen Betonplaten in Elst een goede keuze gemaakt. Dit bedrijf dat staat voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een goede prijs heeft een groot assortiment aan betonnen platen en blokken waaruit u gegarandeerd een geschikt product kiest. Bovendien zijn de transportkosten van dit bedrijf beheersbaar, omdat ze betonplaten en -blokken inkopen bij fabrikanten in heel Nederland. Uw betonnen producten worden dus in heel Nederlands snel geleverd door deze leverancier. Hun kwalitatieve betonnen producten gaan jarenlang mee. Het is echter wel van belang dat u er, wanneer u het beton in de buitenlucht plaatst,  rekening mee houdt dat het beton blootgesteld wordt aan zon en regen. Beton wat buiten staat heeft hierdoor eerder onderhoud nog en zal eerder slijtage laten zien.

Legoblokken van beton

Naast betonplaten verkoopt en verhuurt dit bedrijf ook stapelblokken. Deze stapelblokken lijken op legoblokken, maar dan van beton. Je stapelt deze blokken eenvoudig in elkaar, waardoor ze erg geschikt zijn voor het bouwen van een scheidingswand.  U combineert gemakkelijk legoblokken van beton met verschillende afmetingen en ze zijn net zo snel verplaatst als wanneer je er een wand mee bouwt. Het is bovendien mogelijk dit bedrijf in te schakelen voor het plaatsen van de betonnen stapelblokken.

Kies voor nieuw of gebruikt beton

Twijfelt u over de aanschaf van betonplaten of -blokken omdat het een grote investering is? Bij Van Ooijen Betonplaten in Elst is er een goedkopere optie mogelijk. Het is hier namelijk mogelijk om in plaats van nieuw beton, gebruikte betonplaten en -blokken te kopen. Tweedehands betonnen producten zijn bovendien beter voor het milieu, omdat het beton niet opnieuw gemaakt hoeft te worden. Je kunt er ook voor kiezen om betonnen platen en blokken te huren in plaats van te kopen. Dit is vooral handig bij een tijdelijk project.